Inregistrare

Faget MTB Marathon In Cifre

Unul dintre cele mai importante concursuri de mountain bike maraton din România se numește Faget MTB Marathon. Cel puțin în 2016, cei peste 1.300 de participanți au confirmat acest lucru! Mulțumiți cum suntem de ce am realizat până acum, cu siguranță nu ne vom opri aici. Organizarea următoarei ediții e pe rol deja, dar cum timpul e mai relaxat cu noi zilele acestea, am zis să răspundem la câteva întrebări privind participanții la Faget Marathon folosind draga știință a statisticii (dar și clasica știință a creionului pe hârtie).

Cât de însetați au fost participanții la Faget MTB Marathon 2016?

Foarte! S-au băut 3200 litri apa, 500 de litri de izotonic, 1300 de litri de Coca-Cola și 250 de litri de Cappy Portocale!

Cât au consumat în timpul competiției participanții la Faget MTB Marathon 2016?

Cifrele vorbesc de la sine: 1340 kg banane, 400 kg mere, 70 kg lamaie, turta dulce: 50 kg, baton de ciocolata de casa: 150 kg, dextroza: 40 kg, glucoza: 25 kg. Și pahare de unica folosință în număr de 5.000.

Cât de mult gulyas au mâncat?

1600 de litri (300 kg carne de porc, 150 carne de vita, 300 kg cartofi, 25 kg boia, 15 kg piper). Decideți voi ce înseamnă asta. Se adaugă și cele circa 1000 de pâini aferente!

Mai departe:

  • S-au băut 750 de litri de bere fără alcool
  • S-au acordat 1600 de tricouri pentru participanți și 200 au folosit organizatorii pentru voluntarii de pe traseu
  • Marcarea traseului a necesitat 15 kilometri de bandă
  • 200 de voluntari implicați, 25 jandarmi, 20 politisti, 4 motociclisti enduro, 15 masini de enduro pentru supraveghiere, 30 pers de la TVR Cluj, 25 de radio amatori
  • Peste 100 de pagini de aprobări :))
  • 1600 de medalii
  • 1500 de metri pătrați de bannere publicitare
  • 400 de metri de garduri de protecție
  • 360 de mese cu bănci
  • 3 ambulanțe și 7 mașini de poliție care au avut nevoie de 300 de litri de combustibil

Deci, arată Faget MTB Maraton ca un veritabil festival al sportului? Oricare ar fi răspunsul, vă așteptăm în 30 aprilie 2017 la competiție!

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti acorzi acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close