Inregistrare

Gomez castiga prologul Red Bull Romaniacs

Red Bull Romaniacs are loc la puțin peste o lună dupa Erzbergodeo și strânge cei mai buni rideri din lume la Sibiu, pentru cel mai dificil raliu de hard enduro. Poate că peisajul Munților Carpați este minunat de admirat, dar concurenții nu vor avea prea mult timp la dispoziție pentru vizitat și contemplat. Îi mai așteaptă patru zile crâncene de pilotat, după ce au terminat cu prologul, care i-a revenit pilotului spaniol Alfredo Gomez Cantero la clasa Gold.

Alfredo Gomez Cantero (KTM EXC 300) a fost cronometrat cu timpul de 17 min 53 sec, potrivit site-ului oficial al cursei, fiind urmat de britanicii Jonathan Walker (KTM Exc 300cc), în 19 min 29 sec, Graham Jarvis (Husqvarna TE300), 19 min 36 sec, Billy Bolt (KTM exc 300), 19 min 38 sec, Paul Bolton (KTM Exc 300), 19 min 41 sec, etc., informează AGERPRES.

La Silver s-a impus australianul Chris Perry (Team Force accessories Australia), în 14 min 18 sec, urmat de neozeelandezul Angus Macdonald (MCD Edits), 15 min 06 sec, şi britanicul Andrew Noakley (Vectra Racing), 15 min 07 sec, etc. Alexandru Dumitrescu (Viking Pruszynski) a ocupat locul 14, în 14 min 35 sec, iar Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) s-a clasat pe 47. Estonianul Toomas Triisa (Redmoto Husqvarna racing) s-a impus la clasa Bronze, în 14 min 04 sec, urmat de cehul Miroslav Culka (DAFE PLAST Racing), 14 min 16 sec, şi alt estonian, Tonu Kallast (Rabaconda), 15 min 02 sec, etc.

La Iron, victoria a revenit britanicului Richard Main (Main MX-School), 02 min 33 sec, urmat de olandezul Marco Smits (Autoschade neven), 02 min 35 sec, şi germanul Phil Gilges (Stega Racing GIGI Team), 02 min 41 sec, etc.  Prima etapă de offroad va avea 169 km la clasa gold, 130 km la silver, 128 km la bronze şi 112 km la iron, iar pentru detalii și informații complete privind Red Bull Romaniacs, accesați pagina oficială a cursei.

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti acorzi acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close