Inregistrare

Revenirea unei campioane! Ana Maria Branza vrea medalie la Tokyo: „Locul meu e tot in sala de scrima”

Ana Maria Branza Popescu, campioana olimpica la scrima, si-a anuntat oficial revenirea pe plansa, fiind singura, deocamdata, din echipa care castiga aurul, la Rio, in 2016. 

Ana Maria inca are motivatia de a intra in sala de scrima.

Ieri la conferinta de presa… astazi inapoi la antrenamente si saptamana viitoare pe vremea asta, ce credeti?! bagajeee 😀Hai sa ne fie ziua cu spor (t) 🤺📸 Daniel Remes

Posted by Ana-Maria Branza Official on 10 Octombrie 2017

„In ultimele luni am experimentat, am avut tot felul de proiecte, dar mi-am dat seama ca locul meu este tot in sala de scrima, in competitie. Desi colegele mele inca nu si-au aratat dorinta de a se intoarce in echipa, m-am bucurat ca antrenorul Dan Podeanu a ales sa lucram impreuna, pentru umatoarele medalii, spunem noi. Dorinta este mai mare decat durerea fizica. In momentul acela, in care esti pe plansa, iti dai seama ca inca ai acea placere de copil, asa cum imi spunea domnul antrenor ca arat ca un copil in preajma Craciunului”, a declarat Ana.

CITESTE SI: Interviu Ana-Maria Branza: „Indiferent cat de greu e, ca nu imi iese sau ca doare, sunt datoare sa nu renunt!”

Ana nu si-a propus obiective imediate, dar recunoaste ca se gandeste la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Nu am intrat inca in competitia oficiala, dar JO de la Tokyo raman un obiectiv pentru mine. Pana acolo trebuie sa ma gandesc si sa ma antrenez”, a incheiat spadasina.

Acum am realizat… AMR 15 zile pana la prima competitie 😁Mult a fost, putin a ramas 🤺📸 Augusto Bizzi

Posted by Ana-Maria Branza Official on 4 Octombrie 2017

  • Primul concurs la care romanca va lua startul va fi etapa de Cupa Mondiala de la Talinn (20-21 octombrie)

„Simt ca inca mai pot face performanta pentru Romania. Dupa retragerea campioanelor olimpice, avem inca sportive cu potential. Cumva am senzatia ca mai e nevoie de experienta mea. Sper sa pun umarul sa formam o noua echipa”
Ana Maria Popescu

 

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti acorzi acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close